Lagu Ngemen Asolole

Lagu Ngemen Asolole

Mak iki anakmu prawan

wiwit mbiyen ono ing perantauan

iling ngiwangi neng kantin sekolahan

telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan diijabahi marang gusti pengeran

koyok ngene rasane wong ora duwe

duwe pisan di ece karo kancane

iling-iling manungso bakale mati

yen wes mati di kubur sanak family

di pendem jero di apit bumi

ono kubur iku akeh pandoso

ulo klabang kolojengking podo moro

ono setan membo-membo dadi perawan

benno krasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat

neng akhirat ora ono sego berkat

neng akhirat ora ono mejo biliard

onone godo ne moloikat

sak sugih, sugih e uwong mesti ono mlarate

sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne

mangkane golek bojo ojo mandeng rupo

rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo

mangkane golek bojo ojo mandeng bondo

seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,

eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan

obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo

mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso

ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

ASOLOLE

About The Author

Saya adalah Bloger asal Malang yang menyukai kegiatan yang berhubungan dengan perkembangan IT, Design dan juga Pendidikan. Berupaya untuk selalu menebarkan kebermanfaatan bagi sesama.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *